2020#1

zo 29.03 / ONTMOETING met Kelly Schacht = geannuleerd

OPGELET: de geplande ontmoeting gaat NIET door want niets is belangrijker dan onze gezondheid en veiligheid en naar aanleiding van de preventieve anti-corona maatregelen stellen we deze ontmoeting in de bibliotheek van Mu.ZEE uit !

Met de duidelijke richtlijnen van onze regering en met oprechte bezorgdheid over het verdere uitdijen van het virus en de gezondheid van onze leden, kunstenaars, geïnteresseerde cultuurliefhebbers en vrijwillige medewerkers zien wij ons genoodzaakt de activiteiten voorlopig af te lasten. We volgen de situatie met nauwlettend oog verder op en houden je via onze online kanalen op de hoogte. 

Je hebt al tickets voor deze activiteit, wat nu?
We informeren persoonlijk alle tickethouders van deze uitgestelde of geannuleerde activiteit. In overleg met de kunstenaars bekijken we of de ontmoeting kunnen uitstellen tot een latere datum.

Wat na 3 april?
Alle andere geplande activiteiten na 3 april gaan voorlopig gewoon door. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen en de richtlijnen rond het virus op de voet en nemen gepaste actie.

Wat nu?
Zorg vooral goed voor jezelf en de mensen rondom je.

Kelly Schacht (°1983, Roeselare, woont en werkt in Gent) is een beeldend kunstenaar die in haar werk geregeld de grens met grafisch ontwerp opzoekt. Haar kunstwerken manifesteren zich niet enkel op papier, maar ook in de publieke ruimte, waarmee ze verbindingen wil leggen tussen de toeschouwer en zijn of haar omgeving.

In 2011 werd de kunstenares met ‘Un tour d’horizon’ bekroond met de Prijs van de Jonge Belgische Schilderkunst-Crowet. In haar architecturale installatie in BOZAR werd de kijker uitgedaagd om zich te verhouden tot het werk, dat uit witte papieren ‘backdrops’ bestond. In fotostudio’s worden ze als achtergrond gebruikt, Kelly Schacht brengt ze naar de voorgrond. Bestaande objecten krijgen een nieuw elan, het verleden een nieuwe wending. Op 29 maart gaan we met haar en Hadewych Becuwe (Wilderzicht) in gesprek in de bibliotheek van Mu.ZEE.

Kelly Schacht

Kelly Schacht

Meer informatie: www.kellyschacht.be

“Moet ik alleen maar kijken of
draag ik hier een verantwoordelijkheid?”