2013#3

zo 22.09 / Bezoek aan A voyage on the North Sea & Bazaar België

Zondag 22 september 2013

Bezoek Vanmoerkerke Collection onder begeleiding van Joost Declercq en bezoek Bazaar België

4_expo-van-moerkerke

Met een vleugje liefde brengen we bij deze sensuele temperaturen bevlogen mensen aan het woord en mijmeren we geestdriftig over gepassioneerd zijn in al zijn gedaanten: ‘A voyage on the North Sea’ in Vanmoerkerke Collection en nadien gesprek met Claude Blondeel en Chantal Pattyn n.a.v. ‘Bazaar België’ in Vrijstaat O.

‘A voyage on the North Sea’ is de titel van de tentoonstelling die Joost Declercq samenstelde met de werken uit de collectie van Mark Vanmoerkerke in Oostende, die zich als collectioneur definieert als ‘amateur, decorateur en speculateur’.

Radiomonument en zelfverklaarde ‘cultuurjunk’ Claude Blondeel zwaait dit jaar af bij VRT radio. Hij komt zijn ‘Imaginair Museum’ live - én met zicht op zee - toelichten tijdens een swingend gesprek, en wie weet speelt Oostende wel een markante rol.

Praktische informatie

- inschrijven via info@bildnis.be - van 13:45 tot 16:30 - afspraak om 13:45 aan Vanmoerkerke Collection – Oud Vliegveld 10 in Oostende en aansluitend om 15:00 aan Vrijstaat O. – Zeedijk 10 in Oostende (Koninklijke Gaanderijen) - 15 euro per persoon, begeleiding en tickets inbegrepen - transport niet inbegrepen, maar met de fiets zijn beide plekken gemakkelijk bereikbaar / samen rijden via carpooling kan zeker ook - overschrijven kan op rekening IBAN BE55 280 0407407 44 of ter plaatse betalen